Friday 2 March 2007

Adijo Avstralija :)

Oj!
Danes sma pa zelo zalostna, saj je najin zadnji dan bivanja v Avstraliji.
No oglavnem...v Sydneyu sma obiskala tudi akvarij in je res neki posebnega. Poleg vseh rib v normalnih "okencih" imajo tudi tri ogromne tunele, skozi kare lepo hodis, nasproti ti pa prihajajo morski psi, zelve, hobotnice itd. Superca je!!!
Sla sva tudi v Imax 3D kino, kjer imajo najvecji ekran na svetu. Ene parkrat naju je prav fajn vrglo, ker sma mislala da bo morski pes kr naju pozrl:))
V Canberi pa sma dozivela pravo neurje s toco. V hostlu, kjer sma stanovala je odkrilo streho in poplavilo dve nadstropji (no, poplavilo je skor vse hise v centru in naslednji dan je blo vse zaprto). In ker sma bla pridna in sma pomagala pucat, so nama dali eno noc zastonj bivanja:))). Toce je blo pa tolk, da so naslednje jutro morali led odvazati s tovornjaki. Boma prilepla slikice drugic..dans spet ni mozno:))
No..dans pa sma spet v Melbournu in zjutraj odpeketava v Novo Zelandijo.
Za Avstralijo boma verjetno se potocla kako solzo...ampak sma ji oblubla da pridema nazaj:))
Lep pozdravcek,
Mojca

Canberra po toci toca toca hostel po toci
pingvini morski pes
zrelo obalna straza
obalna straza bondi beach
bondi beach

6 comments:

Anonymous said...

Ojla!
Ja tud kaksen grsi dan je treba dozivet, da potem bolj cenis tiste lepe. Je pa ta toca bla sigurno zanimiva izkusnja!! Lepo od lastnikov, da sta dobila zastonj bivanje za eno noc!
Naj vama polet v Novo Zelandijo hitro mine, tam pa veselo novim dogodivscinam naproti!
lep pozdrav, Ziva

Anonymous said...

hy!
he, he ~ to bi pa vajo res rada vidla kk sta pucala :D
Sicer sta pa tk to doživela prvič pa vrjetno tut zadnič ~ no pa škodlo pa vama tut ni, če sta malo pucala, sta tk skoz uživala tk da je kr prav, da sta delala tut. :D:D
Aja glede tiste ene noči zastojn ~ a sta zihr da so vama dali zastojn, ker sta pucala??? Da ni blo to že v načrto, da so tsti dan meli nasploh zastojn prenočišče pa so vajo sam na finto, da sta pač pucala :D
No upam, da zdej v Novi Zelandiji nebota mela več takih dni ~ pa da bota še sam uživala!!!
Lepo se mejta.
Čaw! ;)

Anonymous said...

čak mavo, nova zelandija je pa spt drugi časovni pas al kk?...a vdva božiču sledita skos?:D...a u vsaki državi ga praznujeta ko glih taj tja prideta?:D...no sej prav...iskoristit je treba če si glih tam...mojca, en mejl sm ti za mihana pošlo, da bo vido da milan postaja tut igralsko središče, ne sam središče mode...pa še ena šala za razvedritev...ka je to: zeleno je, štir noge ma pa če iz drve dov pade te ubije?...biljard miza:D:D:D...no fajn se mejta...dijow

Anonymous said...

Hello!
Ja bravo, a da sta pomagala. Jaz tud dam Mihano bivanje zastonj, če bo vsak dan pomgal pucat - pa še tebi Mojca zraven :-), :-).

Čimprej se javita iz Nove Zelandije in slikice ne pozabita prilepiti.

Pozdrav,

Anonymous said...

Res sta v redu da sta se čistila, še bolš pa je, da sta lahko podaljšala bivanje za eno noč. Imejta se še naprej fajn, javlita se, dodajta kake slike in uživajta še v Novi Zelendiji.
Vse lepo iz sončnih Raven ...

Anonymous said...

No, sem prav čakala na slikce in jih tudi dočakala! ;)Vidim, da sta si tisto eno noč prav zares zaslužila...
Ne bodita žalostna, ves koliko lepega vaju šele čaka. V Avstralijo se pa tako ali tako lahko vrneta.
Pozdravcek in hvala za kartico!
Tina